power crushers in wilrijk belgium

in belgi - atlas copco belgi

in belgi - atlas copco belgi

BijAtlasCopcoBelgi leveren we al meer dan 60 jaar waarde en innoveren we met het oog op de toekomst. Wij werken samen met onze klanten om industrile ideen om te zetten in slimme oplossingen. Onze gepassioneerde mensen, expertise en ongevenaarde service leveren al meer dan zes decennia duurzame waarde aan industrien overal ter wereld.

We maken deel uit van de AtlasCopcoGroep, een wereldwijd gevestigde industrile onderneming met klanten in meer dan 180 landen. Bij AtlasCopcoin Belgi werken ongeveer 3400 werknemers. De verkoop en service van de AtlasCopcoproducten ligt bij onsCustomerCenter inOverijse, bij Brussel.Ons servicepersoneel, dat zich over het hele land uitstrekt, is altijd in de buurt om ter plaatse reparaties, service en reserveonderdelen te leveren.AtlasCopcobeschikt overeenstate-of-the-artproductiefaciliteit en R&D&I(Research&Development&Innovation)-expertisecentrum inWilrijk, Antwerpen. De verhuurorganisatie van AtlasCopcois gevestigd in Boom enbiedt huuroplossingen voor tijdelijke perslucht- en stroomvoorzieningen en stikstofgeneratie.De wereldwijde logistieke activiteiten voor onder meer compressoren en onderdelen vinden plaats inWilrijk.Limburg isdan weerhet centrum voor de logistieke activiteiten van Power Tools Distributionin Hoeselt, AtlasCopcoswereldwijd opererende distributiecentrumvoor onderdelen van industrile gereedschappen en vacumpompen.

Compressor Technique verandert industrile ideen in persluchtoplossingen; industrile compressoren, gas- en procescompressoren en expanders, lucht- en gasbehandelingsapparatuur en luchtbeheersystemen. Ze hebben een wereldwijd servicenetwerk en hun gepassioneerde mensen, expertise en services voegen waarde toe aan de industrie, waar ook ter wereld.

De divisie Vacuum Technique verandert industrile ideen in vacumproducten, uitlaatgasbeheersystemen, kleppen en aanverwante producten. De divisie heeft een wereldwijd servicenetwerk en hun gepassioneerde mensen, expertise en services voegen waarde toe aan de industrie, waar ook ter wereld.

De divisie Industrial Technique van Atlas Copco, zet industrile ideen om in industrile gereedschappen en systemen, industrile assemblageoplossingen, kwaliteitsborgingsproducten, software en service. Dit gebeurd via een wereldwijd netwerk. Onze gepassioneerde mensen, expertise en service, brengen overal ter wereld duurzame waarde in de industrie.

Power Technique zet industrile ideen om in lucht-, energie- en stromingsoplossingen met producten als mobiele compressoren, pompen, lichtmasten en generatoren, en een aantal aanvullende producten. De divisie biedt gespecialiseerde verhuur en heeft een wereldwijd servicenetwerk. Hun gepassioneerde mensen, expertise en services voegen waarde toe aan de industrie, waar ook ter wereld.

atlas copco: home of industrial ideas - atlas copco belgi

atlas copco: home of industrial ideas - atlas copco belgi

Al meer dan 60jaarstreven wij bij AtlasCopcoinBelgi naarduurzame productiviteit door innovatieve en energiezuinige producten te ontwikkelen, die worden vervaardigd volgens de laatste technologische ontwikkelingen. Wanneer u uw machinepark of materiaal toevertrouwt aan AtlasCopco, kanu dus rekenen op een professionele service.

Onzeproducten vinden hun toepassing in praktisch elk bedrijfsproces. Onze klanten behoren toteen breed scala van markten,waaronderalgemene machinebouw, productie- en procesindustrie, bouw, automobielindustrie, elektronica, olie en gas en nog veel meer.

AtlasCopcoinBelgistaat in voordeverkoop, service en marketing vanindustrile gas- en luchtcompressoren, drogers en filters, compressoronderdelen;vacumpompenen -oplossingen;mobiele compressoren,generatoren,pompen, lichtmasten enconstructiegereedschappen;industrieel elektrisch, pneumatisch en assemblagegereedschap, alsmede een uitgebreid assortiment pneumatische slijpmachines en boren.

Related Equipments